13 Haziran 2012 Çarşamba

Temmuz Yağmuru (July Rain) (short Film)

Temmuz Yağmuru
(July Rain)
(2010) 15:43
(Kurmaca)




Filmi izlemek için                                                                                               SENERYO İÇİN



TEMMUZ YAĞMURU
(sinopsis)


(( Size tüm yaşananları anlattım, hem de bütün ayrıntılarıyla. Volkan'a nemi oldu? Tamam, onu da anlatayım. Elindeki silahı güzelce temizledi ve Feridun'un eline sıkıştırdı. Hiç ama hiç heyecanlanmadan iki kilometre koştu. Oto yola çıkarak bir müddet yürüdü. Sonrada bir taksiye binerek Barış'ın evine gitti. Gayet sakindi, olması gerektiği gibi. Hatta birazda mutlu gibiydi. Barış'a güzel bir yalan söyledi ve gece sona erdi.
         Volkan'ın sonradan aklına gelen iki ayrıntı, onu korkuttu. Birincisi, Feridun'u sol taraftan vurmuştu ama silahı sağ eline sıkıştırmıştı. İkincisi ise, Fuat'ın yolda dövdüğü sarı saçlı çocuktu. Çocuk kendisini görmüştü ama o korkuyla aklına hayatta Volkan'ın yüzü gelmezdi. Zaten hava alacakaranlıktı. Volkan'ın içi rahattı, çünkü cesetleri bulan Düzce polisi, o iki serseri hakkında kapsamlı bir araştırma yapmazdı. Ve yapmamıştı da.
           On yedi temmuz da, sadece Düzce'de yayınlanan bir gazetede çıkan haber şöyleydi.
           Melen deresi kıyısında bulunan iki ceset Düzce'yi rahatlattı. Kanunsuz işler yapmaktan birçok ceza yemiş iki kabadayı, büyük olasılıkla alkolün etkisiyle kavga edip birbirlerini vurdular.
         Tabi bu haber aklımda kaldığı kadarıyla böyle.
         Bu habere, onları tanıyan hiç kimse inanmamıştır. Buna eminim ama bu olay bildiğim kadarıyla böyle kapandı. Daha doğrusu Volkan bu olaydan böyle sıyrıldı. ))

         (( Şimdi aranızda birkaç meraklı bu konuyu deşmek için harekete geçiyordur. Size bir şey söyleyeyim, eğer o iki serseriyi tanısaydınız, asla böyle bir şeye yeltenmezdiniz. Ama yinede siz bilirsiniz. İllaki bir şeyler bulursunuz, fakat tamamını bulmanız biraz zor. Nede olsa bu hikâyede bazı şeyler hala gizemini koruyor. Sadece benim ve Volkan'ın bildiği şeyler. ))

         ((  Volkan'sa şimdi İstanbul'da. Ve sık olmasa da Düzce'ye gidiyor. ))

Yazan Ve Yöneten
Erol Çelik

Mehmet İmamoğlu
Barış Sefa Çeşme
Zeki Coşkun
Hasan Altunsoy
Mehmet Çeşme
Görüntü Yönetmeni
Ercan Bayrak
Ses Ve Işık
Aykut Yangın
Kamera
Onur Günacar
Prodüksüyon
Mehmet Çeşme
Oyuncu Koçu
Akif Çodur
Grafik
Ali Argun
Çevirmen
Ünsal ünal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder